'Ieder mens is een ster'. – Thomas van Aquino

'Wat we zoeken, is de wezenlijke essentie van datgene wat zoekt.' – Krishnamurti

'We zien de dingen niet zoals ze zijn. We zien de dingen zoals wij zijn.' – Anaïs Nin

'De universele kracht, werkzaam in de universele wet, is dezelfde als onze eigen kracht.' - Rabindranath Tagore

'In het hart van wat we doen vinden we ons doel.' - Rabindranath Tagore

'Liefhebben is doordringen in alle verborgenheden.' - Inayat Khan

'Wat we niet kunnen voelen, kunnen we niet helen.' – John Bradshaw

Youstrology

Iedereen leest wel eens zijn of haar horoscoop in een tijdschrift. Uit nieuwsgierigheid of in de hoop dat er iets instaat dat van toepassing is op iets wat je op dat moment bezighoudt. Dit zijn echter hele algemene stukjes die op alle rammen, watermannen en boogschutters van toepassing zouden zijn. Ze hebben dus vaak weinig persoonlijke waarde.

Een geboortehoroscoop is een momentopname van het heelal gezien vanuit jouw geboorteplaats op het precieze tijdstip van je geboorte. Het is als het ware de blauwdruk van jouw menselijke bestaan. Ruim 20 jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in astrologie en mijn eigen geboortehoroscoop. Ik geloof dat de wereld zoals je die ziet en ervaart een projectie is van je innerlijke zelf: zo binnen zo buiten en zo boven, zo beneden.

The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why – Mark Twain

Als hulpmiddel bekijk ik graag jouw geboortehoroscoop. Deze helpt mij om meer inzicht te krijgen in de onderliggende elementen van jouw hulpvraag en geeft mij een idee van je persoonlijkheid en informatie over welke kwaliteiten je hebt en kunt ontwikkelen. Ik kijk hierbij onder andere naar de verdeling van de elementen vuur, water, aarde en lucht en de onderlinge relaties.

In 2009 heb ik mijn eigen tool Youstrology ontwikkeld voor het maken van een geboortehoroscoop.

Het bespreken van de geboortehoroscoop is niet standaard onderdeel van een behandeltraject. Mocht je specifieke aandacht willen besteden aan je geboortehoroscoop of deze uitgebreid met mij willen doornemen, dan besteed ik daar graag een consult aan.

Youstrology – Starring you!